Hold dit næste kursus på stort kursuscenter

Hold dit næste kursus på stort kursuscenter

Har du brug for at finde et stort kursuscenter, hvor der er plads til en masse deltagere? Så er det en god ide at overveje Kysthotellet, der ligger på Djursland ikke langt fra Århus. De er vant til at have mange mennesker til kurser og konferencer, og der er mulighed for, at hele 160 gæster kan blive der og sove. 320, hvis I er villige til at sove på værelse sammen. Der er altså mulighed for, at I kan få rigtig mange med til kurset.

Det kan være, at I skal implementere nogle nye systemer, og at I derfor har brug for at have alle medarbejderne samlet, så de kan lære om det. Det kan også være, at du arrangerer foredrag eller coaching, hvor mange mennesker kan komme en weekend og få ændre deres liv fuldstændig af de oplæg og workshops, som du holder.

På hotellet er der både mulighed for, at I kan sidde sammen i en stor sal. Der er dog også mulighed for, at I kan dele jer op i mindre grupper og bruge nogle af de mindre grupperum til det.

Værelser med alle faciliteter i naturskønne omgivelser

På Kysthotellet har de som nævnt 160 lækre værelser med alt, hvad dine kursusdeltagere skal bruge, når de skal overnatte. Der er selvfølgelig en god seng, derudover er der eget badeværelse, tv og internet. Det er altså nemt for dine kursusdeltagere at trække sig tilbage og slappe af og fordøje dagens mange indtryk.

Hotellet ligger i naturskønne omgivelser, og alle værelserne har en smuk udsigt ud til skov eller vand. Der er derfor gode muligheder for, at deltagerne kan komme ud at gå lange ture, eller at du kan bruge naturen som en del af dit kursus. Læs mere på http://www.kysthotellet.dk/moeder-og-konferencer/kurser-seminarer/

Gode fælles faciliteter

En del af det at tage på kursus er for mange også, at de lærer nye mennesker at kende. Det skal der selvfølgelig være tid og plads til, at de kan. Det er derfor en god ide, at du sørger for nogle pauser og tidsrum, hvor I bare kan tale sammen. Det er med til at gøre, at deltagerne lærer hinanden godt at kende. Når de har samme interesse eller står over for samme problemstilling, for eksempel et nyt IT-system, vil de altid have noget at tale om. Om ikke andet så det oplæg, som du lige kom med.

På Kysthotellet er der gode muligheder for, at dine kursusdeltagere kan lære hinanden bedre at kende. Der er for eksempel billard, bordfodbold og dart, som de kan spille. Det er ofte en god måde til at komme hinanden ved på en uforpligtende måde. Der er også gode muligheder for at sidde og tale både inde og ude. Det kan for eksempel være i restauranten, baren eller på nogle af borde, der er sat op uden for. ’

Hvis du holder et stort kursus, vil det være naturligt, at folk deler sig op i løbet af dagen i mindre grupper og lærer hinanden bedre at kende der.