Giv din telefon beskyttelse med et Huawei p10 lite panserglas

Giv din telefon beskyttelse med et Huawei p10 lite panserglas

Jeg kan huske da Steve Jobs første gang stod på scenen tilbage i 2007 og annoncerede den første iPhone. Det var helt revolutionerende at man kunne lave en telefon som næsten ikke havde nogen fysiske knapper overhovedet, men som kun afhang af skærmen til at blive brugt. Nu er denne teknologi blevet normal at se over det hele, og den er stadig lige så fantastisk nu, som den var dengang. Men disse nye telefoner med deres touch-skærme har dog nogle minusser som i værste tilfælde kan være fatale for dem. Siden de næsten kun består af skærme nu om dage, er det rigtig nemt at komme til at ødelægge dem. Det er specielt noget jeg har set folk der bruger Huawei p10 lite telefoner, og det er derfor jeg nu vil anbefale stærkt at du køber et Huawei p10 lite panserglas til den.

 

Panserglas til min Huawei p10 lite? Det lyder voldsomt

Der er mange som hører ordet ”panserglas” og tænker, at det må være en eller anden helt voldsom ting, men det er det faktisk ikke helt, i hvert fald ikke som du tror. De fleste forbinder trods alt panser og lignende med politi- og militærudstyr som virkelig er bygget til at kunne efterlade et mærke, og det er egentlig også den samme teknologi som bliver brugt til disse telefoners glas, men uden at man mister designet. Panserglasset er nemlig specielt udviklet for, at passe til din Huawei p10 lite helt perfekt, så du ikke kommer til at gå på kompromis med det flotte design og de funktioner som telefonen har. Så du behøver faktisk ikke at skulle gå ud og købe et eller andet stort og halvgrimt cover for at beskytte din telefon – du kan nemlig gøre det med et flot og subtilt panserglas.

Men hjælper panserglas rent faktisk? Ja det gør det, og det er på ingen måde op til debat. Panserglas er fantastisk på mange måder. Først og fremmest ser glasset måske simpelt ud, men der er faktisk mere til teknologien, end man skulle regne med. For eksempel har panserglas helt op til 4 forskellige lag, hvoraf det ene er det egentlig glas, det andet er silikonebelægning, nanastruktureret belægning og eksplosionssikker film. Det betyder ikke at den kan tage en eksplosion, men snarere at når du taber din telefon, så er dette glas altså bare rigtig godt til at mindske skaderne der kommer til at forekomme. Det er specielt vigtigt på sådan en Huawei p10 lite.

Hvor du kan få panserglas Huawei p10 lite

Men hvor er det så du rent faktisk kan anskaffe dig sådan et panserglas til din telefon uden problemer? Det kommer lidt an på hvilket slags glas du gerne vil have og hvordan du gerne vil have det. Men en ting er sikker, det er ikke altid lige så let at finde det til en Huawei p10 lite som det er at finde til f.eks. iPhones, fordi de jo er meget mere populære. Men jeg har altid haft lidt af en forkærlighed for Huawei p10 lite telefonen siden jeg første gang brugte den og oplevede hvor vidunderligt dens batteri er.

Sandheden er, at du kan finde den på forskellige butikker i nettet, og jeg mener at det er en rigtig god ide at sørge for at du får et panserglas til Huawei p10 lite. For skærmen er nemlig en rigtig flot fuld-hd IPS skærm som ikke fortjener at krakelere. Panserglas kommer helt hundrede procent til at hjælpe din telefon hvis den bliver udsat for stød, og det koster ikke mere end hundrede kroner, så overvej det. Kilden til informationerne heri kommer Huawei p10 lite panserglas fra Winity.