Beachflag med logo

Fang dine kunders opmærksomhed med beachflag

Beachflag er også kendt som strandflag, eventflag eller beach banner. Uanset hvilket navn det går under, så er der altså tale om et letvægtsflag, der er det oplagte valg til forskellige udendørs arrangementer. Grundet dens evne til at tiltrække opmærksomhed, kan beachflag såvel også bruges til indendørsarrangementer såsom på messer eller til konkurrencer.

Beachflag med logoFem grunde til at vælge beachflag

– Med beachflag kan du nemt og billigt få kommunikeret dit budskab, da den er utrolig blikfangende.

– De er meget praktiske og nemme at tage med på farten. Uanset om de skal anvendes til udendørsbrug i parken, på stranden eller til messer, er de nemme at anvende, og det tager ikke særlig lang tid at sætte dem op.

– De kan fungere til udendørsbrug såvel som indendørsbrug. Vi anbefaler dog ikke, at et beachflag står ude, når der er en vindhastighed højere end 10m/s.

– Beachflag leveres med forskellige fødder afhængig af underlag, og du kan derfor sætte dem op stort set alle steder – kun fantasien sætter grænsen.

– Du kan få designet dit eget beachflag med logo og reklamere for din virksomhed eller produkt.

Beachflag er det nye hit til messer

Grundet dens blikfangende egenskab giver beachflag en supernem og hurtig mulighed for at markedsføre sin virksomhed på. Derfor vil det være et fordelagtigt valg, hvis du skal til messer. De kan leveres i forskellige størrelser og former med op til 5 meters højde, og dermed er du sikker på at få gæsternes opmærksomhed. Det er efterhånden blevet et populært udstillingssystem, da de udover at være flotte, er utrolige praktiske og altid kan genanvendes.

Mangler du et beachflag til din næste messe?

Ønsker du et specialdesignet beachflag med logo, kan jeg varmt anbefale Macrodot, som har flere års erfaring i branchen. De tilbyder b.la. også stofbannere, messeudstyr samt akustikplader til væg.