Få de værelser, som du har brug for med nye skillevægge

Få de værelser, som du har brug for med nye skillevægge

Har du ikke nok værelser i dit hus? Det kan være, at I har fået et barn mere, at en af jeres forældre er flyttet ind, eller at du har fået en kæreste, der har nogle børn fra et tidligere forhold. Lige meget hvad er det vigtigt, at du har værelser nok, så alle får deres eget værelse, hvor de kan trække sig tilbage, når de har brug for det. Det er vigtigt for både børn og voksne at have deres eget værelse.

Måske har du overvejet at flytte, men der findes faktisk en meget billigere løsning: Nemlig at få nogle håndværkere til at sætte nogle skillevægge op. Bor du i Odense eller på det øvrige Fyn, har du gode muligheder for at gøre det. Det kan være med til at give jer de rum, som I har brug for. På den måde kan alle få deres eget værelse.

Når du skal have sat skillevægge op, er det vigtigste, at hvert værelse kan få i hvert fald et vindue. I mange tilfælde er det muligt at lave en indretning på det lille værelse, så der bliver plads til det hele, men man kan ikke bare trylle et vindue frem. Læs mere på http://byenstoemrerogtag.dk/skillevaegge/ .

Gør boligen klar til udlejning med skillevægge

Har du en stor bolig, kan det være, at du har overvejet at leje noget af den ud. Det kan være, at du har nogle i tankerne, som du gerne vil leje til. Det kan også være, at du bare gerne vil søge efter nogle via nettet. Lige meget hvad er det en god ide, at du får gjort din bolig klar, så det område, som du gerne vil leje ud, passer til den målgruppe, som du leder efter.

Det kan være, at du mest er interesseret i at leje ud til et par, der ikke har børn. Par leder efter i hvert fald en bolig med to værelser, så de har mulighed for at opholde sig i hvert deres rum, hvis de for eksempel har noget, som de gerne vil sidde og koncentrere sig om. Har du derfor et rum nu, hvor der sagtens kunne være to, er det derfor oplagt at sætte en skillevæg.

Ønsker du omvendt at leje ud til nogle, der har børn, er det vigtigt, at du tænker i, at der i hvert fald skal være tre værelser.