Brug siden her til at finde det rigtige domænenavn

Brug siden her til at finde det rigtige domænenavn

Hvis du står og skal finde det helt rigtige domænenavn til din kommende hjemmeside. Så er du måske også i gang med at gøre dig nogle overvejelser omkring processen. Eller også er du helt grøn inden for dette felt, og har derfor brug for noget hjælp. Klikker du dig ind på hjemmesiden domæneguide.dk, så finder du al den hjælp, som du har brug for. Her kommer du godt fra start, kan finde det bedste domæne for din virksomhed. Men samtidig undgår du også nogle af de problemer eller udfordringer, som man kan løbe ind i undervejs. Det kan spare en for en masse tid, men også besvær som kan gøre det træls for en. Jo flere overvejelser, man har gjort sig inden. Jo mere professionelt bliver resultat sikkert også i sidste ende. Det kan altså godt betale sig, at gøre forarbejdet inden man lejer sig ind på et bestemt domæne. Det er jo noget, som kommer til at følge en igennem en længere periode.

 

Tjek historien på det domæne som du ønsker

Har du allerede brændt dig varm på et navn, så kan du i første omgang tjekke, om det er ledigt. Hvis det er det, er det ikke sværere, end at du går ind og lejer det i dit eget navn. Det er altid en god ide, at leje det domæne man ønsker, så tidligt i processen. For hvis der er andre, der har interesse for det samme. Så er der ikke noget at gøre, hvis de lige pludselig kommer først. Så så snart man er sikker på, at det er det man vil have. Så skal man bare hakke til. Hvis man i stedet for finder ud af, at der er andre, som har det domæne, man gerne vil have. Så kan man enten vente, til det bliver ledigt. Hvis det tager flere år, så kan man i stedet for tænke i kreative løsninger. Måske stave navnet anderledes, indsætte en bindestreg eller noget andet. Det er selvfølgelig ikke optimalt, men det kan fungere. Her kan det også være en god ide, at tjekke den tidligere historie på det domæne, som man ønsker. Hvis man vælger at ville overtage et gammelt, kan der godt være en god forklaring på, hvorfor det lige pludselig er blevet ledigt. Noget man måske ikke ønsker sig selv og sin forretning associeret med.

 

Find den rigtige registrator og lej med det samme

På hjemmesiden som man kan klikke sig videre til herfra denne tekst, kan man ikke købe sit domæne direkte. Det lejer man hos en af de registratorer, som der findes på markedet. Der er flere at vælge imellem, og her kan der være stor forskel på prisen. Det er altså også værd at holde øje med, inden man sætter sin underskrift på en aftale. Der ud over, så er det også vigtigt at pointere, at man ikke køber dit domæne. Men at man lejer det for en periode. Alle domæner lejes hos den samme udbyder, nemlig DK Hostmaster. Det er altså lige meget, om man vælger den ene eller den anden registrator. Det som kan variere er prisen på lejeaftalen, og så den udbyders kapacitet. Men her skal man altså være opmærksom på, at man er fri til selv at vælge den udbyder, som man finder passende. Via hjemmesiden, som der er linket til, anbefales en udbyder. Men man kan også finde en liste over de andre udbydere, som man finder på markedet. Her er man fri til at vælge den, man finder bedst til det formål, man har i tankerne for sit domæne.