3 ting vi køber på afbetaling

3 ting vi køber på afbetaling

Danskerne har i mange år haft mulighed for at købe varer på afbetaling, men det har normalt altid været lidt af en hovedpine. Førhen skulle man udfylde mange dokumenter, vente på godkendelse og meget andet. Alt i alt en længere process. De seneste par år er det dog blevet meget nemmere, især fordi man nu kunne købe på afbetaling over internettet. L’easy blev hurtigt danskernes foretrukne selskab at bruge, når det kom til afbetaling. Det er de nok stadigvæk, men en anden mulighed stormer frem. Viabill er en smart ny betalingsmetode, som allerede er tilgængelig på rigtig mange danske webshops. Det smarte ved Viabill er nemlig, at man kan købe på afbetaling med 0% i rente. Dette må jo siges at være en win-win for både webshops og køberne.

Når det kommer til varer vi køber på afbetaling, så der nogle rigtig populære produkter. Herunder kan du se en lille liste med tre ting, som danskerne er tosset med at købe på afbetaling.

Hårde hvidevarer, TV og Tøj på afbetaling

  • Hårde hvidevarer. Der findes næppe mange husstande i Danmark, som ikke har et købeskab, eller andre former for hårde hvidevarer. Da disse hårde hvidevarer godt kan være dyre, så har det altid været oplagt, at man kan købe dem på afbetaling.
  • Ligesom hårde hvidevarer, så findes er der ikke mange hjem, som ikke har et TV. Hvor hårde hvidevarer kan vare i mange, mange år, så vil mange danskere gerne følge med i udviklingen, når det kommer til fjernsyn. Nyere fladskærmstv koster knaster, og derfor bliver de ofte købt på afbetaling.
  • Tøj på afbetaling online er et lidt nyere fænomen i Danmark, som først rigtig er slået igennem, efter at viabill er blevet tilgængelig på de forskellige webshops. Eftersom danskerne ofte skifter ud i klædeskabet, for at følge med sæsonnerne og moden, så skal der ofte nye klæder til. Især unge mennesker shop-amokker, når det kommer til tøj, og nu er det blevet endnu nemmere, når man kan købe på afbetaling med nul procent i rente.

 

Hvis du kunne tænke dig at vide mere omkring mulighederne for at købe på afbetaling, så kan du klikke dig ind på https://delbetal.dk/ og læse meget mere. På delbetal.dk kan du også finde en stor liste med forskellige webshops i Danmark, hvor du kan købe ting på afbetaling. Der kommer nye webshops der tilbyder køb på afbetaling næsten dagligt, så det er værd at holde øje med hvad der sker. Ellers så hold øje med Viabill ikonet, når du shopper rundt på nettet.

Har du nogen kommentarer, tilføjelser til listen eller noget helt andet, så skriv endelig en kommentar til indlægget, og lad os få lidt liv i bloggen!